Állást keresel? Dolgozz az InnovAir-nél!

A szürke irodák és a teljes mértékben leszabályzott feladatkörök helyett valami másra vágysz? Szeretnél egy feltörekvő startup sikertörténetében részt venni?

Csatlakozz hozzánk! Tanulj és fejlődj érdekes hazai és külföldi projekteken, inspirálódj szuper irodánkban, jófej kollégák közt!

Mivel foglalkozunk és mik a céljaink?

Vállalkozásunk leginkább webfejlesztéssel és marketinggel foglalkozik. Főként olyan rendszereket fejlesztünk, amin keresztül ügyfeleink több ezer online rendelést kezelnek. Legfontosabb területünk az ügyfélbarát rendszerek fejlesztése és professzionális, automatizált marketing alkalmazása. Nem titkoljuk – célunk a világuralom :D

Tevékenységeink:

Hogyan válhatsz a csapat tagjává?

Mi egy startup vagyunk – ‘tökéletes’ önéletrajz, jól hangzó előző munkaadók helyett a szakmai tudásod és a jófejséged az, amivel minket meg tudsz győzni.

Természetesen szükség lesz az önéletrajzodra, valamint munkakörtől függően egyéb szakmai anyagokra, amiket jelzünk a konkrét pozícióleírásánál.

Ha a szakmai anyagaid alapján kiválasztunk, személyes interjúnkon egy próbafeladattal tudod bizonyítani a rátermettségedet. Ehhez mindenképp be kell jönnöd az irodába – bizonyítottan finom a kávénk, már csak ezért is megéri :)

Ezután legfeljebb 2-3 hét alatt döntést hozunk és vagy felajánlunk egy állást számodra, vagy elmondjuk, hogy miben kell még esetleg fejlődnöd.

Fontosnak érezzük, hogy minden jelölt kapjon visszajelzést, ezért mindenkinek, aki szívesen dolgozna nálunk és elküldi az önéletrajzát, a lehető leggyorsabban visszajelzünk.

Mennyire stabilak az alapok?

Cégünk a Xanga cégcsoport tagja, amely biztos alapokat nyújt az itt dolgozóknak. A Debreceni Repülőtér és a Határ úti ipari park üzemeltetője kiterjedt kapcsolati rendszerrel és folyamatosan érkező megbízásokkal járul hozzá növekedésünkhöz.

Jelenleg 8-an dolgozunk itt főállásban és túl vagyunk az első körös befektetésen.

Sajtóhírek a Xangáról: http://www.dehir.hu/?s=xanga

Sajtóhírek a SingularityU Debrecenről: https://www.google.hu/#newwindow=1&q=singularityu+debrecen

Sajtóhírek az Xponential Coworkingről: https://www.google.hu/#newwindow=1&q=xponential+coworking

Milyen az irodánk?

Főhadiszállásunk az általunk üzemeltetett közösségi iroda, ami egyedülálló a régióban, hiszen rajtunk kívül sok más innovatív startup-nak is otthont ad.

A folyamatosan alakuló együttműködéseink és közös projektjeink bizonyítják, hogy jól döntöttünk ezzel az iroda-modellel. A hétköznapi közös ebédek és kávézások remek alkalmat nyújtanak az ismerkedésre, a pénteki lazulások, grillezések pedig tökéletes befejezései a hétnek.

Milyen fizetésre számíthatsz?

A szakmai kihívásokon túl egyértelműen a bér a fő szempont egy munkahely kiválasztásánál.

Nálunk a bérezés két elemből épül fel. Az egyik elem az alapbér, amely megfelelő életszínvonalat tud biztosítani munkatársainknak. A másik elem a teljesítménybónusz, melyet sikeres projektek lezárásakor adunk a legjobban dolgozó kollégáknak.

Biztos lehetsz abban is, hogy lelkesedésed nálunk nem marad elismerés nélkül!

Egyetemistaként jelentkeznél?

Az első munkahely mindenki életében meghatározó. Nyitottak vagyunk a pályakezdő jelentkezők felé, folyamatosan várjuk a végzős egyetemisták jelentkezését gyakornoki pozícióinkra!