Mi is kivételesek vagyunk, ahogy Ön is!

Más a szemünk színe és formája, a hajunk, a magasságunk, más a munkánk. De van valami, ami összeköt minket. Szeretnénk megmutatni magunkat, hogy a világ lássa tehetségünket, törekvéseinket, eredményeinket.

parallax layer
think

Hisszük azt, hogy mindenki tehetséges valamiben! Vannak, akik szintén hisznek ebben. Vannak olyan szerencsések, akik már felismerték, hogy Ők miben jók és sok időt és energiát fektettek bele. Közeli ismerősei tudják, hogy mivel foglakoznak, nyomon követik törekvéseinket és elismeréssel beszélnek róla. De ahogy a kör tágul, már nem is olyan könnyű tudatni, hogy vagyunk, mivel foglalkozunk, s hogy milyen remek ötleteink vannak… körbevehet minket az „átlátszóság” érzése.

Ha mindig csak várunk arra, hogy észrevegyenek az nem elég! Ha ki mersz állni magad mellett, mi utat mutathatunk neked és minden esély meg van arra, hogy legközelebb azt halld „Igen, én ismerlek…hallottam rólad…már láttalak valahol és nagyon tetszett…”.

Kiemelkedhet a tömegből!

Egyedi megjelenésével felhívhatja magára a figyelmet! Az emberek ösztönösen emlékezetükbe vésik Önt vagy vállalkozását anélkül, hogy az akaratnak bármilyen szerepe lenne benne.

parallax layer

Mindannyian tudjuk, hogy az első találkozás valakivel lehet meghatározó vagy teljes mértékben feledhető egyaránt. A kérdés az, hogy emlékszünk-e az arcára, a hangjára, illatára, vagy bármi olyan meghatározó dologra, amiről legközelebb eszünkbe jut, hogy „Hoppá, én vele már találkoztam!”. Nagy szerepe van ebben az egyéniségnek, a kifelé mutatott kép intenzitásának.

Úgy, ahogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma cég sem. Mindegyiknek megvan a maga egyedi „arca”, „hangja” érdeklődése, tervei, céljai stb., ami által beazonosítható a piacon. Persze nem erőltethetünk senkire sok-sok oldalas dokumentum olvasását vagy kérhetjük, hogy órákig hallgasson minket, hogy tisztában legyen azzal, kik is vagyunk, mert az idő mindenkinek drága kincs. Ezt egy pillanat alatt kell megoldanunk! Egy sokatmondó logó megvillantásával, ami beszél helyettünk, egy jól megtervezett névjegykártyával, melyben ráismernek tulajdonosára, egy izgalmas honlappal, ami marasztalja az érdeklődőt és pozitív érzéseket kelt benne, s a siker nem marad el!

monitor2

A világ ezt látja!

Egyéniség megjelenítésére sokféle lehetőséget kínálunk Önnek, legyen akár személyes kapcsolatokra épülő vagy netes megjelenésben érdekelt.

parallax layer
printicon

Talán az egyik legfontosabb dolog, hogy az arculat az adott céget tükrözze! Legyen akár egy szigorú határidőre dolgozó könyvelőiroda, akár egy minőségi gördeszkát forgalmazó cég, vagy egy lendületes ingatlaniroda, a lényeg mindig ugyanaz. A cég mindig egyértelműen és összetéveszthetetlenül felismerhető legyen az ő hangulatával és értékeivel.

A partnerek számára nagyon fontos, hogy egy céggel több irányból is fel tudja venni a kapcsolatot, könnyen elérhetőek legyen. Ezért nagyon fontos a kapcsolattartáshoz szükséges adatok minőségi megjelenítése a lehető legtöbb helyen, pl: a névjegykártyán, levélpapíron, brosúrán, egy felhasználóbarát weblapon stb. Ez bizalmat kelt, biztonsági érzetet ad az ügyfélnek, hogy „itt vagyok, nem tűnök el” helyem van a piacon.

˟(Azt hiszem, szót kell ejtenünk arról is, hogy milyen hatással lehet egy cégre egy rosszul elkészített arculat vagy design. Nem képviseli a céget, nem segíti fejlődését, rosszul kommunikál, így nem találja meg a megfelelő partnereket, a célközönséget, bizalmatlanságot kelt, nem érdemli ki az emberek figyelmét, lehet akár félreérthető is. Például, egy cégről egy elavultságot sugalló kép nem túl vonzó egy új partner számára, negatív előítéleteket szülhet szakértelmét illetően.

Mindezt figyelembe véve, érdemes reálisan átgondolni a jelenlegi helyzetét vagy szakembertől tanácsot kérni, aki elfogultság nélkül alkothat véleményt.)

Ez lehet vállalkozásuk sikerének kulcsa!

Egy jól átgondolt, megtervezett arculat és design képi világával szavak nélkül is jól kommunikál, a kívánt célközönséget szólítja meg, meggyőző és bizalmat ébreszt partnereiben. Vállalkozása jó felismerhetővé válik, tükrözi cégfilozófiáját és megmutatja küldetését. Ezáltal az első benyomás mindig szimpatikus és emlékezetes marad partnerei számára. Itt jön a mi munkánk … arculat és design tervezése.

parallax layer

Pillantsunk be egy kicsit a tervező folyamatba. Először is meg kell ismerkednünk. Ez egy nagyon fontos szakasza a munkánknak, mert itt kapjuk meg azokat az információkat, amikre az adott feladatban összpontosítani kell, így készíthetünk olyan terméket, ami a megbízó megelégedését szolgálja. Aztán elkezdünk foglalkozni a formákkal, a színekkel, téri hatásokkal, jelképekkel és azok asszociációival, azok környezetbe illesztésével, egyszerűsítéssel, inspirációs technikák alkalmazásával stb.

Természetesen minden feladatnak más az útja. Nem mindegy, hogy egy régi arculat kerül aktualizálásra, van –e már egy körvonalazódó elképzelés vagy egy teljesen új design kerül megtervezésre. Végül a megvalósítás, mikor a szellemi termék használatban megjelenik vagy kézzelfoghatóvá válik

korzo

Szolgáltatásaink

innolistpng

 • Grafikai arculattervezés
 • Kis és nagyarculat
 • Logó tervezés
 • Névjegy tervezés
 • Levélpapír tervezés
 • Brosúra tervezés
 • Bélyegző tervezés
 • Céges boríték tervezés
 • Bélyegző tervezés

 • Autó matricák tervezése
 • Dosszié matricák tervezése
 • Webdesign
 • Kampánytervezés
 • Illusztrációk készítése
 • Szórólap tervezés
 • Plakát tervezés
 • Szövegírás
 • Névadás, szlogen

Gyere el egy találkozóra, ahol megnézzük tudunk-e valamiben segíteni! Egy próbát megér!
InnovAir