Mi azon dolgozunk, hogy partnereink vállalkozását sikeresebbé tegyük és feledhetetlenebbé mások számára. Cégünk 2012 januárjában alakult tehetséges és ambiciózus fiatalok szárnypróbálgatásával. Mára tapasztalatban megerősödve, széles kapcsolatkörrel rendelkező magabiztos céggé nőttük ki magunkat. A Xanga cégcsoportot erősítve a debreceni repülőtér – ami az ország egyik legdinamikusabban fejlődő folyamatos nemzetközi határnyitással rendelkező légikikötője – kizárólagos marketingpartnerei vagyunk. Továbbá egyik termékünk már túl van az első körös seed befektetésen és a nemzetközi terjeszkedésen dolgozunk.

További számos nagy céggel állunk kapcsolatban, akiknek teljes körű marketing és webfejlesztési megoldásokat kínálunk az online és az offline kommunikáció világában egyaránt. 8 csapattagunk főállásban lelkesedésben töretlenül, tele színes ötletekkel és azok megvalósításával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

ikonokideas
parallax layer

Akikkel már dolgoztunk együtt

Debrecen Airport
Xanga cégcsoport
Tesco
WizzAir
EDC Debrecen
DirectMed Services
Robinson Tours
Bye Drink
Lebara Mobile
Saigo Logistic
Grand Casino Debrecen
Exclusive Change
Hotel Lycium
City Taxi Debrecen
Aquaticum Debrecen
Hungarospa Hajdúszoboszló
Főnix Taxi
Zsuzsanna Vendégház
Unicornwork
Kreatív csapatunk célja, hogy innovatív módszerek segítségével megújítsuk a marketing piacot helyi és nemzetközi szinten egyaránt.
Fontosnak tartjuk, hogy minden partnerünk a lehető legköltséghatékonyabb módszerek segítségével érje el céljait.
Sikerünket a fiatal generáció ötleteinek és kreativitásának köszönhetjük, melynek maximalizálásáért az állandó gyakornoki programjaink felelnek.
InnovAir